15 грудня 2023 року Управлінням освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради за номером закупівлі UA-2023-12-15-020304-a, було оголошено закупівлю:

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

15 грудня 2023 року Управлінням освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради за номером закупівлі UA-2023-12-15-020304-a, було оголошено закупівлю:

 

Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 90510000-5 – Утилізація сміття та поводження зі сміттям (Послуги з вивезення побутових відходів)

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі

Кількість – 3507 м3.

тверді побутові відходи – 3093 м3

рідкі побутові відходи – 74 м3

великогабаритні відходи – 165,4 т / 340 м3

 

Послуги з вивезення твердих побутових відходів (ТПВ) надаються за контейнерною схемою з 7.00 до 21.00 години згідно з графіком.

Для вивезення ТПВ за контейнерною схемою використовується технічно справні контейнери, що належать Виконавцю.

Місце надання послуг: заклади управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради.

Передача небезпечних відходів у складі побутових відходів здійснюється Споживачами та Виконавцями послуг з вивезення побутових відходів відповідно до вимог санітарного законодавства спеціалізованим підприємствам, що одержали ліцензії на здійснення операцій у сфері поводження з небезпечними відходами.

Завантаження відходів здійснюється: твердих побутових відходів – Виконавцем, великогабаритних і ремонтних - Споживачем.

Під час надання послуг, вивезення великогабаритних відходів здійснюється окремо від інших побутових відходів.

Тип та кількість спеціально обладнаних для цього транспортних засобів, необхідних для перевезення відходів, визначаються Виконавцем.

Запропоновані ціни включають податок на додану вартість, транспортні витрати, надання замовнику супроводжувальної документації, а також всі інші витрати, пов’язані із наданням послуг (заклади управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради).  

Учасник повинен надати інформацію про наявність діючої ліцензії на вид діяльності або лист-пояснення з посиланням на законодавчий акт, за яким не передбачено ліцензування діяльності суб’єкта господарювання;

Термін надання послуг – протягом 2024 року.

 

Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Обсяги закупівлі визначено відповідно до очікуваної потреби та обсягу фінансування, відповідно до кошторису на 2024 рік, становить 830099 грн. 19 коп. з ПДВ.

 

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення

Очікувана вартість обрахована відповідно до середньоринкового рівня цін на послуги з вивезення побутових відходів (для потреб дошкільних закладів освіти).

 

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.