26 липня 2023 року Управлінням освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради за номером закупівлі UA-2023-07-26-002163-a, було оголошено закупівлю:

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

26 липня 2023 року Управлінням освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради за номером закупівлі UA-2023-07-26-002163-a, було оголошено закупівлю:

 

Предмет закупівлі: ДК 021:2015 50410000-2 Послуги з ремонту і технічного обслуговування вимірювальних, випробувальних і контрольних приладів (Періодична повірка теплових лічильників)

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі

 

Технічне завдання:

 

  • Демонтаж теплового лічильника згідно з ДБН Д.2.3-11-99;
  • Підготовка до повірки згідно з ДБН Д.2.3-11-99;
  • Повірка теплового лічильника;
  • Монтаж теплового лічильника згідно з ДБН Д.2.3-11-99.

 

Виявлені в процесі перевірок і випробувань неякісні послуги, підлягають виправленню.

 

Послуги з повірки теплових лічильників повинні надаватись Виконавцем з дотриманням діючого законодавства України, в т.ч. згідно з Законом України «Про метрологію та метрологічну діяльність» від 05.06.2014 року № 1314-VII із змінами, Наказом № 193 від 08.02.2016 року «Про затвердження Порядку проведення повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації, та оформлення її результатів».

 

Учасник на підтвердження поданої пропозиції надає наступні документи:

Калькуляцію на послуги з ремонту і технічного обслуговування вимірювальних, випробувальних і контрольних приладів (Періодична повірка теплових лічильників).

Результатом повірки є надання Свідоцтва про повірку законодавчо регульованого засобу вимірювальної техніки (ВО ТЕ) за формою, згідно з Порядком проведення повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації, та оформлення її результатів, затвердженим Наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України № 193 від 08.02.2016 року.

У разі визнання суб’єктом господарювання, який виконує повірку засобів вимірювальної техніки непридатними до подальшої експлуатації, оформлюється Довідка про непридатність законодавчо регульованого засобу вимірювальної техніки (ВО ТЕ) за формою згідно з Порядком проведення повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації, та оформлення її результатів, затвердженим Наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України № 193 від 08.02.2016 року.

Оплата послуг проводиться після підписання акту виконаних робіт (послуг).

Результати вимірювання та інші дані, отримані під час проведення повірки, повинні бути задокументовані відповідно до методики повірки.

 

ДЕФЕКТНИЙ АКТ

 

На повірку 1 -го приладу обліку теплової енергії в закладах освіти

 

 

п/п

 

Найменування робіт і витрат

Одиниця

виміру

Кількість

Примітка

 

 

ДЕМОНТАЖНІ РОБОТИ

     

 

1

Демонтаж теплообчислювача

шт

1

 

 

2

Демонтаж. Прилади, що монтуються на технологiчномутрубопроводi [расходомiр об'ємний, швидкiсний, iндукцiйний; ротаметр, клапан регулюючий; регулятор тиску та температури прямої дiї; покажчик потоку рiдини; проточнi датчики концентратомiрiв i щiльномiрiв, РН-метрiв], дiаметр трубопроводу до 80 мм (витратомір)

шт

2

 

 

3

Демонтаж. Прилади, що установлюються на технологiчних трубопроводах i устаткуваннi на закладних пристроях, з'єднання рiзальнi

шт

2

 

 

 

МОНТАЖНІ РОБОТИ

     

 

4

Монтаж теплообчислювача

шт

1

 

 

5

Прилади, що монтуються на технологiчномутрубопроводi [расходомiр об'ємний, швидкiсний, iндукцiйний; ротаметр, клапан регулюючий; регулятор тиску та температури прямої дiї; покажчик потоку рiдини; проточнi датчики концентратомiрiв i щiльномiрiв, РН-метрiв], дiаметр трубопроводу до 80 мм (витратомір)

шт

2

 

 

6

Прилади, що установлюються на технологiчних трубопроводах i устаткуваннi на закладних пристроях, з'єднання рiзальнi

шт

2

 

 

7

Установлення фланцевих з'єднань на сталевих трубопроводах дiаметром 80 мм (монтажна вставка)

шт

2

 

 

8

Повірка теплолічильника

шт

1

 

 

 

Пусконалагоджувальні роботи

 

 

 

 

9

Прилад електронний реєструючий

шт

1

 

 

10

Система вимірювання температури

Параметр

2

 
             

 

 

 

Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Обсяги закупівлі визначено відповідно до очікуваної потреби та обсягу фінансування, згідно з рішенням Уманської міської ради №1-45/8 від 23 грудня 2022 року «Про бюджет Уманської міської територіальної громади на 2023 рік»; розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису на 2023 рік, становить 52000 грн.00 коп. з ПДВ.

 

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення

Очікувана вартість обрахована відповідно до середньоринкового рівня цін на послуги з періодичної повірки теплових лічильників.

 

 

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Please publish modules in offcanvas position.