Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Семінар - практикум для вчителів-логопедів ЗДО та вихователів логопедичних груп

26 березня на базі Уманської початкової школи № 2 відбувся семінар - практикум для вчителів-логопедів ЗДО та вихователів логопедичних груп на тему «Створення мотивуючого середовища.

В контексті даної теми розглянуто питання ролі предметно – розвивального середовища в корекційній роботі вчителя – логопеда, яке висвітлила вчитель – логопед Уманської початкової школи № 2 Олена Бойван.

Досвідом роботи «Предметно – розвивальне середовище компенсуючої групи та його вплив на розвток дитини» поділилась вихователь компенсуючої групи Тетяна Руденко.

Учасники семінару переглянули відеозапис різноманітних форм роботи з розвитку мовлення дітей через призму створення стимулюючого предметно - розвивального середовища, яке підготували педагоги УПШ №2 Олена Бойван та Тетяна Руденко.

Досвідом роботи з даної теми поділились педагоги дошкільних навчальних закладів № 7 (Наталія Ковальчук та Лілія Рябокінь) та № 25 (Анна Бесараб). Використання масажу та самомасажу з дітьми з порушенням мовлення продемонструвала Ольга Бистранівська, викладач КЗ «Уманський гуманітарно – педагогічний коледж ім. Т. Г. Шевченка».

На завершення семінару практичний психолог Уманської початкової школи №2 Олена Веровенко провела заняття з елементами тренінгу «Ментальне здоровя: як подбати про себе?»

Засідання пройшло в творчій, дружній атмосфері.

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas