Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Школа молодого вихователя «Сходинки майстерності»

З метою формування у молодих педагогів високих професійних ідеалів, потреб в постійному саморозвитку і самовдосконаленні 20 березня проведено чергове засідання для молодих спеціалістів.

Майстер – клас «Формування сенсорно – пізнавальних і математичних компетенцій дошкільників засобами інноваційної технології «Палички Кюізенера» провела вихователь Уманської початкової школи № 1 Нікітченко Світлана.

Самойленко Олена, вихователь Уманської початкової школи № 1 ознайомила присутніх з методикою «Шість цеглинок» провівши майстер - клас «Використання LEGO – технологій в освітньому процесі закладу дошкільної освіти».

Вихователь дошкільного навчального закладу № 23 Надія Клеша представила досвід роботи з теми «Кубик Блума – ігровий метод для розвитку критичного мислення».

Дієвим, практичним, цікавим та креативним майстер – класом «Види нетрадиційного театру в естетичному розвитку дітей» закінчилось засідання, який провела Токаренко Інна. Вихователі виготовили власноруч казкових героїв для театру з помпонів.

Учасники заходу висловили багато щирих думок щодо актуальності і корисності проведеної роботи. Такі засідання сприяють розвитку їх професійних компетентностей та формуванню готовності до впровадження новітніх освітніх технологій.

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas