Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Система управлінської діяльності сучасного інноваційного закладу

    15 березня на базі Уманського ліцею № 3 Уманської міської ради Черкаської області, учасника обласної цільової програми «Інноваційні школи Черкащини», центром професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради проведено семінар директорів закладів загальної середньої освіти Уманської територіальної громади з теми «Лідерський потенціал керівника як інструмент розвитку Нової української школи». У заході взяли участь начальник управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради Ольга Чирва, заступник начальника управління-начальник відділу освіти Світлана Чорна, директори Ладижинського ліцею, Колодистянської гімназії відділу освіти, культури, молоді та спорту Ладижинської сільської ради, заступники директора Приватного закладу «Український аграрний ліцей».

     Цікавим, переконливим був виступ-презентація директора УЛ № 3 Андрія Пікалюка «Генерування інноваційної діяльності закладу в умовах трансформаційних процесів в українському суспільстві», в якому проаналізовано результати діяльності закладу за останні вісім років. Керівники закладів стали активними

учасниками практичних занять «Використання інтерактивних платформ як інструмента інформаційно-комунікаційної підтримки освітнього процесу», «Можливості сучасної цифрової лабораторії «Ейнштейн» для STEM-освіти на уроках фізики», «Заняття гуртка «Робототехніка» на роботизованій основі», які провели Ірина Кравченко, учитель англійської мови, Олена Шелепко, учитель фізики, Іван Тягай, учитель математики, інформатики.

      Інтерактивним центром з мультимедійним простором та багаточисельним книжковим фондом є бібліотека ліцею, у якій провідний бібліотекар Олена Василенко організовує з учасниками освітнього процесу цікаві заходи різної тематики, використовуючи сучасні форми проведення.

      Доречним було заняття з елементами тренінгу «Збереження та відновлення ментального здоров’я», який провела практичний психолог Наталія Ярова.

      З великою любов’ю до України, її захисників звучало кожне слово патріотичного заходу «Ми гідні жити в мирі та свободі», який підготували з учнями 6, 7 класів Анна Гаврилова, заступник директора з виховної роботи та Світлана Подопригор, учитель музичного мистецтва.

       Учасники семінару поділилися позитивними враженнями та побажали керівнику УЛ № 3, педагогічному колективу подальшого розвитку.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas