Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

"Миколайчик для захисника"

Українські захисники роблять задля захисту рідної землі неймовірне - витісняють російських загарбників з окупованих територій України. Проте у майбутню перемогу свій відчутний внесок роблять не лише незламні українські військові, а й український народ. Не стоять осторонь і мешканці Уманської громади.

Нещодавно у нашому місті пройшла потужна благодійна акція «Миколайчик для захисника» до якої активно долучилися усі заклади дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти, заклади культури та спорту. Упродовж місяця у закладах освіти, бібліотеках, музеях тривав збір найнеобхідніших речей для наших захисників та захисниць:

- медикаменти;

- хімічні  та термогрілки;

- засоби гігієни- газові балончики;

- термошкарпетки;

- чорна плівка в рулонах для облаштування бліндажів;

- цвяхи;

- чай, кава, солодощі;

- та багато- багато дитячих малюнків, листів та оберегів.

Понад 140 ящиків гуманітарної допомоги, зібраних освітянами, передано волонтерським організаціям нашого міста.

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради також долучилось до благодійної акції. За кошти працівників управління в сумі 42 415 грн. придбано літієву батарею та передано нашим військовим. Волонтерську діяльність буде продовжено і надалі.

          Всі разом ми показали, що наша громада є великою дружньою родиною, якій під силу витримати будь-які труднощі, прийняти всі виклики та здолати перешкоди. Тільки спільно ми можемо надати потужну підтримку нашим захисникам і захисницям, яким сьогодні надзвичайно складно, але вони продовжують самовіддано боронити Батьківщину на всіх напрямках фронту.

Сьогодні кожен з нас з усіх сил повинен робити все можливе, і навіть, неможливе, щоб наблизити таку жадану спільну Перемогу!

Слава Україні!

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas