Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Незламні, коли разом!

Це головний меседж Всеукраїнського форуму «СЬОГОДНІ ЗАРАДИ БУВНЬОГО: освіта у воєнний та післявоєнний час», учасниками якого були представники Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради.

Захід відбувся у рамках проекту «Про. Спільноти: безпечна та сприятлива среда для навчання дітей», що реалізується громадською організацією Центр Інноваційної Освіти «Про.Світ» за підтримки ULEAD з Європою / ULEAD with Europe у співпраці  із Службою Освітній омбудсмен Сергій Горбачов

Серед ключових спікерів — Освітній омбудсмен Сергій Горбачов та перша проректорка Київського університету ім. Бориса Грінченка, кандидатка педагогічних наук, доцент Лілія Гриневич.

Масштабна повітряна тривога та рекордна кількість запущених шахідів не стали перешкодою для 300 освітян, які прибули до Києва з різних куточків України для участі у всеукраїнському форумі.

Захід ініційований Центром Інноваційної Освіти «Про.Світ» у рамках проекту «Про.спільноти: безпечна та сприятлива среда для навчання дітей»

Надзвичайно круті спікери!

Вмілі та знані модератори!

Креативні творчі тренери!

Зацікавлені у створенні безпечного простору освітяни і не тільки - учасники великої БЕЗПЕКОВОЇ КОМАНДІ!

Для учасників було презентовано результати та напрацювання проекту, обговорено потреби перезавантаження НУШ  з акцентом на посилення життєстійкості особистості, відбулося занурення на тему важливості освіти у період війни та у період відновлення.

Дякуємо Олександрі Пєтушковій, голові ГО «Центр інноваційного освіти «Про Світ», та всій команді просвітян за можливість бути частиною КОМАНДІ!



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas