Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Творчо обдаровані діти - гордість нашого міста

        15 червня 2022 року у кінотеатрі «FILMAX» відбулась зустріч міського голови Ірини Плетньової з талановитою учнівською молоддю міста.

        Розпочалася зустріч вшануванням пам'яті про тих, хто загинув, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, хвилиною мовчання.

       Ірина Плетньова та Ірина Миколенко, начальник управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради, вручили дипломи дітям-переможцям обласних та всеукраїнських етапів олімпіад, творчих конкурсів, спортивних змагань.

        «Міська влада постійно приділяє велику увагу роботі з творчо обдарованою молоддю. В Умані створені всі належні умови для реалізації творчих здібностей учнів. У 2021/2022 навчальному році на винагороди 98 учням–переможцям обласних, всеукраїнських олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, всеукраїнських конкурсів, спортивних змагань рішенням виконкому Уманської міської ради виділено 69 800 гривень. Діти отримають на особисті банківські рахунки грошові винагороди в сумі від 400 до 3 000 гривень, залежно від кількості перемог та їх рівнів», - зазначила під час привітання учнів-переможців Ірина Григорівна.

      Учні отримали також й солодкі подарунки, які були надані депутатом міської ради Ольгою Чирвою.

      У процесі зустрічі відбулось спілкування міського голови з учнями. Юні учасники заходу отримали вичерпні відповіді очільника міста на запитання, які стосувались процесу навчання в закладах загальної середньої освіти, розвитку міста, дозвілля учнівської молоді. Завершилась зустріч спільним переглядом фільму «Сторожова застава».

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas