Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Робота з внутрішньо переміщеними дітьми

      З 09.05.22р. Уманським міським центром позашкільної освіти «Територія творчості» спільно з волонтерською організацією «Уманський гуманітарний центр» розпочато роботу з внутрішньо переміщеними дітьми.

     Психолог та консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради Бондаренко Леся  та Кузьменко Ірина  спільно з психологом відділу «Клініка, дружня до молоді» КНП Уманська міська центральна лікарня Швець Владиславою  та викладачем кафедри хореографії та художньої культури УДПУ ім. Павла Тичини Маркіною Вікторією  провелитренінги та заняття здітьми. Було відпрацьовано методики подолання  своїх страхів, проведена вправа «Часова капсула», під час якої діти розмірковували про минуле та мріяли про майбутнє. Музика з нами майже завжди та всюди: вона надихає, покращує настрій, допомагає заспокоїтись, тому в перервах діти мали можливість пограти в  ритмічні ігри та прийняти участь в флешмобах.

      Така робота – це комплекс різних технік та практик, які мають доказову базу, дієвість і цінність, а головне – вони підібрані відповідно до запитів. Ми відкриті до співпраці.

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas