Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Засідання міського методичного об’єднання вчителів 4-х класів закладів загальної середньої освіти міста

Відповідно до плану роботи відділу освіти на 2018/2019 навчальний рік 25 квітня 2019 року на базі Уманського навчально - виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 7-колегіум» (директор Матвієнко Л.Д.) відбулося планове засідання міського методичного об’єднання вчителів 4-х класів у формі науково-практичного семінару з проблеми «Впровадження інноваційних педагогічних технологій, застосування міжпредметних зв’язків на уроках у початкових класах».

Метою засідання було ознайомити вчителів із способами формування ключових компетентностей через запровадження сучасних педагогічних технологій на уроках у початкових класах; показати шляхи використання міжпредметних зв’язків на уроках, спонукати вчителів до пошуку нестандартних форм і методів з впровадження новітніх технологій в освітньому процесі; формувати зацікавленість та мотивацію до навчання молодших школярів; сприяти підвищенню фахової майстерності вчителів початкових класів.

Актуальне питання «Впровадження інноваційних педагогічних технологій, застосування міжпредметних зв´язків на уроках у початкових класах» розкрила у керованій лекції Сінютіна С.Г., вчитель початкових класів вищої кв. категорії, УНВК № 7-колегіуму. Її виступ супроводжувався змістовною презентацією з даної теми.

1

Учасники засідання взяли участь у практикумі «Розвиток творчої особистості молодшого школяра в умовах модернізації початкової освіти». який провела Колісник Н.В., вчитель початкових класів І кв. категорії, НВК № 7 - колегіуму.

1

Заняття з елементами тренінгу «Діагностичні методики вивчення внутрішнього стану дітей молодшого шкільного віку» організувала Прищепа Н.В., вчитель початкових класів вищої кв. категорії ЗОШ № 9.

1

Майстер-клас «Вплив емоцій на ефективність навчального процесу» провела Лісовенко В.А., практичний психолог НВК № 7- колегіуму.

1

З новинками психолого-педагогічної та методичної літератури з проблеми семінару учасників семінару познайомила Килимник В.М., вчитель початкових класів ІІ кв. категорії НВК № 7 - колегіуму.

Учасники семінару поділились думками щодо впровадження інноваційних педагогічних технологій та застосування міжпредметних зв’язків на уроках у початкових класах та виробили рекомендації.

Керівник міського методичного об’єднання вчителів 4-х класів Чуганська Г.Г. проаналізувала роботу за 2018/2019 навчальний рік та провела перспективне планування на 2019/2020 навчальний рік.

1

Семінар носив науково-практичне та пізнавальне спрямування, сприяв підвищенню фахового рівня та педагогічної майстерності вчителів початкових класів.



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas