Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення радянських військ колишнього СРСР з території Республіки Афганістан у закладах загальної середньої освіти міста на минулому тижні відбулися тематичні заходи.

Для учнів 5-11 класів проведено тематичні уроки, виховні години, години спілкування з історії війни у Республіці Афганістан та інших локальних конфліктів з тем «Трагедія і подвиг афганської війни», «Вони повернулись із Афганістану», «Ми пам’ятаємо ваш подвиг», «Афганістан болить в душі моїй»; у шкільних бібліотеках оформлено виставки художньої літератури, історичних документів, що ілюструють події війни в Республіці Афганістан, з теми «Афганістан. Погляд крізь роки»; організовано фотовиставки з теми «Наші земляки-учасники бойових дій на території Республіки Афганістан»; проведено лінійки вшанування пам’яті воїнів, загиблих в Афганістані; для учнів 9-11 класів проведено демонстрацію з обговоренням документальних та художніх фільмів «Сучасна зброя», «Груз-200», «Під Кандагором»; в Уманській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №11 імені М.П. Бажана проведено урок-реквієм пам’яті воїна-інтернаціоналіста, випускника школи Олександра Захаревського.

Летять, вiдлiтають у вiчнiсть роки. Давайте ж і ми з вами будемо пам’ятати ветеранів, виявлятимемо розуміння до тих, хто пройшов через війну і для кого вона триває й досі. У спогадах, снах, думках. Вони на це заслуговують.

1

1

1

1



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas