Електронна реєстрація в заклади дошкільної освіти
Умови приймання дітей до закладів загальної середньої освіти
Роз'яснення нових положень про повну загальну середню освіту і як зміниться освіта у місті Умань
Веб-сайт Державної служби якості освіти України
is bluehost good

Діяльнісний підхід до викладання фізичної культури в умовах Нової української

З такої проблеми на базі Уманського ліцею №2 центром професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради проведено семінар-практикум для вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти Уманської територіальної громади, до його проведення долучилися вчителі закладів освіти Ладижинської територіальної громади.       

       Методичний захід відбувся з метою пошуку ефективних шляхів викладання фізичної культури в умовах Нової української школи.

      Досвідом роботи з питання діяльнісного підходу до викладання фізичної культури, формування свідомого ставлення учнів до рухової активності, фізкультурно-спортивної діяльності ділились учителі фізичної культури Уманського ліцею №2  Олександр Носай, Руслан Ручка, Віталій Маріяшко. 

     Практична частина семінару була представлена майстер-класом Віталія Маріяшка «Розвиток рухових активностей учнів за допомогою вправ підготовчої частини уроку фізичної культури», в ролі учнів на уроці виступили учасники семінару. Педагоги взяли активну участь у практичному інтенсиві «Методика діяльнісного підходу до викладання модулей НУШ: гандбол, настільний теніс, доджбол (практичне заняття)», який провели Олександр Носай, Руслан Ручка, Віталій Маріяшко.

   Підсумок семінару відбувся у формі методичного діалогу, учасники відзначили, що  семінар – практикум був надзвичайно корисним та дали високу оцінку всім проведеним заходам.

 

 



 



 

 

 

 

 

 

Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради © 2023

Offcanvas